003.jpg

Під головуванням очільника громади Олександра ЛИСЕНКА відбулося засідання Керівного комітету проєкту «Підвищення енергоефективності в освітніх закладах м. Суми».

Дана ініціатива реалізовується за сприяння Європейського Союзу в рамках програми «Угода мерів – Демонстраційні проєкти». Участь у засіданні взяли також ключовий експерт команди підтримки Дмитро ІВАНЕНКО, члени Керівного комітету, учасники робочої групи за проєктом та команда проєкту.

Під час зустрічі були презентовані та обговорені проведені заходи у рамках проєкту за 2018–2021 роки, розглянуті фактичні та прогнозні витрати за бюджетом проєкту.

Менеджер проєкту Катерина ГАВРИЛОВА звернулася з ініціативою внести зміни до грантового контракту в частині перерозподілу коштів між бюджетними статтями (до 25%), адже через вплив карантинних обмежень деякі заходи за проєктом реалізувати не вдалося. Керівний комітет підтримав дану пропозицію одноголосно.

Також експерт з комунікацій Вікторія ЛОМАКА презентувала методи комунікаційної діяльності за проєктом в умовах COVID-19 та доповіла, що на вересень цього року заплановано проведення заключної конференції за результатами реалізації проєкту.

Одночасно з конференцією командою підтримки заплановано проведення престуру.