001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО зустрівся з ректором СНАУ Володимиром ЛАДИКОЮ та обговорив питання співпраці щодо озеленення території громади.

Тристороння угода про співпрацю щодо удосконалення та поліпшення об'єктів благоустрою у сфері зеленого господарства та формування ландшафтів була підписана наприкінці травня. 

Сьогодні, 16 червня, була проведена зустріч за участі очільника Сумської громади Олександра Лисенка, директора департаменту інфраструктури міста Олександра ЖУРБИ, радника міського голови Олександра ЗИМЕНКА, ректора СНАУ Володимира Ладики та науковців. Темою обговорення були питання комплексного та ефективного підходу до висадження дерев і квіткових композицій.

«Зараз уже ми розуміємо те, що поодинокі висадки – це не дуже ефективно. Тому активно працюємо з науковцями, щоб спланувати роботи в місті. Я дякую фахівцям Сумського національного аграрного університету, що вони готові співпрацювати, бо їм також небайдужа доля громади, вони також хочуть бачити Суми містом у парку», – сказав Олександр Лисенко.

У підсумку було вирішено провести ще декілька таких робочих зустрічей, щоб детальніше погодити подальші дії між університетом і департаментом інфраструктури міста.