Надрукувати
Перегляди: 843

З нагоди Дня захисту дітей заступник міського голови Тамара ІЩЕНКО привітала вихованців освітніх закладів Битицького та Великочернеччинського старостинських округів.

У Пушкарівці Битицького старостинського округу заступник очільника Сумської громади поспілкувалась з трудовим колективом школи та побувала на святі для дітей.

До малечі та освітян вона звернулась зі щирими вітаннями: «Міська влада приділяє значну увагу підтримці нашої малечі, ми дбаємо про їх розвиток, благополуччя і щасливе майбутнє. Сьогодні жодна дитина нашої громади не повинна залишитись без уваги, подарунка та теплого слова!».

Потому від імені міського голови Олександра ЛИСЕНКА вона передала освітньому закладу сувенірну продукцію, а дітям – подарунки.

Завітала Тамара Іщенко і до Великочернеччинської школи, де привітала першачків і вручила їм сувеніри.

Користуючись нагодою, заступник міського голови зустрілась із новообраними старостами Битицького та Великочернеччинського старостинських округів Артемом ЯНЧЕНКОМ та Оленою СІТАЛО. Обговорювали питання організації якісного функціонування старостинських округів, у тому числі щодо підтримки дітей, налагодження співпраці між громадами та низку інших організаційних заходів.

«На нових старост покладено величезне завдання – створити комфортні умови для проживання мешканці сіл, приєднаних до Сумської громади, зробити так, аби їхній округ функціонував безперебійно. Це складна повсякденна робота, яка потребує вагомих організаторських і комунікаційних здібностей. І я переконана, що нові старости з цим завданням впораються, адже в них є великий потенціал та амбітні плани для розвитку. Наша ж місія – допомогти їм у цьому», – зауважила Тамара Іщенко.

В Міжнародний день захисту дітей посадовиця не лишила поза увагою і вихованців ліцею-інтернату спортивного профілю «Барса». Спільно з директором установи Олегом КУРАШВІЛІ дітям-сиротам і дітям, які виростають у багатодітних родинах, вона вручила солодкі подарунки та привітала зі святом.