Надрукувати
Перегляди: 651

Заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ привітав вихованців міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді з Міжнародним днем захисту дітей.

Під час урочистостей посадовець сказав дітлахам, аби ті пам’ятали, що мають права на якісне надання освітніх, медичних та оздоровчих послуг, а дорослим – щоб ті, відповідно, дотримувалися чинного законодавства та підтримували всі починання маленьких сумчан.

«Діти – це наше майбутнє, і, як-то кажуть, якщо в них все буде гаразд, то і в нас також. Дуже хочу, щоб усі малюки зростали в мирі, радості та щасті, їхні права ніколи не порушувалися, а найзаповітніші мрії здійснювалися. Ми дорослі всіляко цьому допомагатимемо!» – підкреслив Станіслав Поляков.

До вітань долучилась начальник управління освіти і науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО, яка побажала дітям весело та корисно провести літні канікули, втім, зауважила, що на кожного з нетерпінням і теплою материнською любов’ю педагоги чекатимуть вже восени в новому навчальному році.

Потому посадовці вручили дітям подарунки для розвитку їхньої творчості, а самі вихованці ЦЕНТУМу взяли участь у символічному конкурсі, де кожна з чотирьох груп мала пройти міні-змагання на декількох локаціях. Першим малюків зустріло «Місто майстрів», де учасники власноруч виготовляли поробку «Літнє сонечко з посмішкою». Далі вони випробовували свої спортивні навички на біговій естафеті з перешкодами. Третім за ліком стало «Коло дружби», де учні мали правильно відгадати підступні загадки. На завершальному етапі на конкурсантів чекало «Дерево бажань», яке «розквітло» дитячими бажаннями.