007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав колектив ПАТ «Сумихімпром» із прийдешнім професійним святом.

У своєму вітальному слові очільник Сум акцентував увагу на важливості професії хіміка, адже ця наука міцно ввійшла в повсякденне життя людей і рухає науково-технічний прогрес.

«Варто замислитися і стає зрозуміло, що без роботи людей, які пов’язані з хімічною промисловістю, не можна уявити наш сучасний світ, адже це і миючі засоби, і одяг, і добрива, і посуд, і навіть – ліки. Це те, без чого ми не можемо прожити жодного дня» – зазначив Олександр Лисенко.

Окремо міський голова відзначив професіоналізм та самовіддану роботу працівників ПАТ «Сумихімпром», яке попри економічні виклики залишається одним із головних бюджетоутворюючих підприємств для міста і виробляє продукцію, що користується попитом на внутрішньому та зовнішньому ринках.

«Сьогодні про вас знає весь світ. Хочеться побажати, щоб було ще більше можливостей для розвитку підприємства, адже від цього залежить розвиток міста. Це не просто слова, це подяка за той внесок, який ви робите, а це і ПДФО, за сплата інших податків, і те, що зберегли соціальну сферу», – сказав очільник міста.

Олександр Лисенко висловив сподівання на продовження плідної співпраці та запевнив у подальшій підтримці підприємства з боку міської влади.

Посадовець побажав колективу ПАТ «Сумихіпром» наснаги в роботі та нових звершень, кожному «хімпромівцю» – здоров’я й миру та вручив працівникам підприємства грамоти.