0010.jpg

Очільник Сум Олександр ЛИСЕНКО відзначив грамотою міського голови колектив спортивного клубу «B-Tone» за співорганізацію Чемпіонату України зі стронгмену серед аматорів.

Такої нагороди спортклуб удостоїли також за наполегливу плідну працю, вагомий внесок у розвиток фізичної культури, організацію та проведення спортивно-масових заходів, пропаганду здорового способу життя на території Сумської міської територіальної громади та з нагоди 5-річчя з дня створення.

«Яскрава подія для Сум, неймовірна та вражаюча енергетика – сьогодні на Театральній площі справжнє свято спорту та сили. Богатирі з усієї України з’їхалися саме до нас – і це надзвичайно приємно та почесно, особливо, враховуючи, що одним із суддів цих змагань є заслужений майстер спорту України та володар титулів «Найсильніша людина України» і «Найсильніша людина світу» Василь ВІРАСТЮК, а ведучим – професійний атлет і президент Федерації стронгмену України Сергій КОНЮШОК. Принагідно, вітаю спортивний клуб «B-Tone» з першим ювілеєм, вони молодці, а такими людьми громада дійсно може пишатися», – наголосив керманич обласного центру.

Крім того, посадовець зауважив, що спорт – це не тільки призи й перемоги, а також зжоров’я та розвиток, для забезпечення яких міська влада завжди докладатиме максимум зусиль.

Загалом свято спорту триватиме цілий день – окрім виступів спорстсменів для сумчан підготували розважальну і танцювальну програми, виступи з зумби і кросфіту, інтерактив з глядачами та найоригінальніше цього дня, – турнір з поїдання бургерів.