001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав учасників відкритого Всеукраїнського турніру з дзюдо «Кубок Перемоги».

Змагання проходять у приміщенні Легкоатлетичного манежу СумДУ. Участь у турнірі беруть близько 200 дзюдоїсток – представниць Сумської, Чернігівської, Полтавської, Харківської, Київської, Донецької областей, міст Київ та Кропивницький.

Міський голова зазначив, що для міста велика честь приймати змагання з дзюдо, які були засновані ще в 1979 році.

«Ми підтримуємо всі ініціативи наших спортсменів, адже розуміємо, що спорт – це здоров'я нації. Щороку ми працюємо над розвитком спортивної інфраструктури для того, аби в Сумах проходили змагання Всеукраїнського і навіть міжнародного рівнів, – зауважив Олександр Лисенко. – Я надзвичайно радий вітати кожного з вас у нашому місті. Для вас бути учасником змагань такого високого рівня – це вже значний успіх у спортивній кар’єрі. Я впевнений, що «Кубок Перемоги» стане великою спортивною подією у житті учасників і подарує всім присутнім незабутні хвилини чесної спортивної боротьби».

Побажала спортсменам сил і наснаги у змаганнях і заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО.

«Для мене дзюдо – рідний вид спорту, і я прекрасно розумію, що відчувають спортсмени перед змаганнями такого рівня. Всі учасники турніру гідні найвищої нагороди, сьогодні вони вже переможці, адже незважаючи на юний вік, пройшли великий спортивний шлях. Маю надію, що цей турнір надалі лише розвиватиметься. Переконана, що завдяки цим змаганням юні спортсмени ще більше зміцніють духом і тілом».

Міські посадовці подякували організаторам турніру – президенту Сумської обласної федерації дзюдо Аразу ГУЛІЄВУ та віце-президентам Федерації дзюдо області Сергію КОЛЕСНИЧЕНКУ і Олександру БУДНИКУ за високий рівень проведення змагань.

Зауважимо, Всеукраїнський турнір із дзюдо «Кубок Перемоги» став вже традиційним напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, і проводиться 42-й рік поспіль.