005.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав працівників КП «Міськводоканал», а в їх особі і всіх робітників комунального господарства, із Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування, який в Україні відзначається щорічно у третю неділю березня.

Очільник обласного центру зазначив, що робота працівників цієї сфери є невід’ємною частиною життя кожного сумчанина: «Ваша праця дозволяє нам затишно та комфортно почувати себе в оселях, пересуватися охайними та чистими вулицями, отримувати якісні побутові послуги. Від імені всієї Сумської громади дякую вам за цю нелегку діяльність, адже вам доводиться працювати і в дощ, і в спеку, і в свята, і в будні».

Керівник Сумської міської територіальної громади відзначив грамотами працівників та керівників комунального підприємства.

Директор КП «Міськводоканал» Анатолій САГАЧ подякував усім підлеглим та зазначив, що робота у попередньому році хоч і була непростою, але дуже продуктивною. Тому закликав не зменшувати показники результативності й працювати у такому ж темпі.

Захід відбувся з дотриманням усіх протиепідемічних норм.