002.jpg

Очільник Сум Олександр ЛИСЕНКО зустрівся з представниками влади Луцька та Волинської області.

Сумський міський голова поспілкувався з головою Волинської обласної ради Григорієм НЕДОПАДОМ, його заступниками Юрієм ПОЛІЩУКОМ і Григорієм ПУСТОВІТОМ та міським головою Луцька Ігорем ПОЛІЩУКОМ. Зокрема, останнього Олександр Лисенко щиро привітав з обранням на відповідальну посаду.

Міські голови обмінялися досвідом щодо реалізації програми «Безпечне місто», проєктів підвищення енергоефективності у бюджетній сфері та реалізації заходів, пов'язаних з розвитком транспорту. Також обговорили питання посилення співпраці міст.

«Луцьк – перше місто, яке я відвідав у 2014 році після того, як сумчани обрали мене міським головою. Тому радий був знову пройтися вже знайомими місцями. Спілкування з колегами було продуктивним, я переконаний, що наші міста рухаються в правильному напрямку позитивних змін», – підсумував Олександр Лисенко та висловив вдячність колегам з Волині за теплий прийом і результативну зустріч.

Нагадаємо, очільник Сум у понеділок, 1 березня, перебував із робочим візитом у Луцьку, де, зокрема, відвідав ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс», на якому в рамках проєктів «Міський громадський транспорт України» та «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» в м. Суми», виготовляють 19 тролейбусів для Сум, перші з яких мають надійти до міста вже цього тижня.