Надрукувати
Перегляди: 797

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надає соціальні послуги сім’ям, які потрапили в складні життєві обставини.

До компетенції роботи Центру відноситься не тільки робота з сім’ями/особами, які перебувають в складних життєвих обставинах, а й особи, які постраждали від насильства в сім’ї, торгівлі людьми, особи з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, сім’ї патронатних вихователів, сім’ї опікунів/піклувальників, наставники, діти та молодь, які перебувають у конфлікті з законом.

У відповідності до наказу Міністерства соціальної політики України від 23 червня 2020 року № 429 «Про затвердження Класифікатора соціальних послуг» фахівці Центру надають наступні соціальні послуги: соціальний супровід, консультування, інформування, соціальна профілактика, представництво інтересів, соціальна адаптація, інтеграція/реінтеграція.

Послуги надаються на принципах законності, доступності, конфіденційності, адресності та індивідуального підходу, добровільності вибору в отриманні чи відмови від отримання соціальних послуг.

Додаткову інформацію про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю, які перебувають в складних життєвих обставинах можна дізнатись безпосередньо в у міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: вул. Харківська, 4, тел.: 70-07-04, 70-06-07.