0010.jpg

Напередодні світлого свята Різдва Христового міських посадовців колядками привітали наймолодші вихованці Сумського осередку «Пласт» та творчий колектив ДНЗ № 20 «Посмішка».

За традицією колядники спершу завітали до міського голови Олександра ЛИСЕНКА, де представили справжнє святкове дійство – співали різдвяно-новорічні пісні, танцювали, вітали зі святами, а також бажали благодаті, добробуту, здоров’я та миру в родинах.

Не менш цікавими були і вітання колективу ДНЗ № 20 «Посмішка». Одягнені у яскраві костюми учасники тематичного вертепу розіграли невеличку гумористичну виставу з казковими героями у головних ролях.

Міський голова подякував всім учасникам обрядового дійства за збереження та примноження українських традицій, відзначив майстерність виступів та вручив діткам солодощі.

«Нехай ці добрі народні звичаї принесуть на нашу землю і в кожен будинок мир і добробут, багато щастя і радості, міцне здоров`я і сімейний затишок у кожну родину нашої великої дружньої громади!», – зазначив Олександр Лисенко.

Приймала вітання і заступник очільника Сум Віра МОТРЕЧКО. Вона також подякувала колядникам за привітання та побажала в Новому році здоров’я, миру, злагоди, та гарного настрою на цілий рік.

Веселі пісні та гучна коляда лунала сьогодні в усіх кабінетах міської ради.