0010.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав начальника Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області з призначенням на посаду.

Начальником Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області сьогодні призначено підполковника поліції Сергія ГРИНЬОВА. З призначенням на посаду його привітав міський голова.

«Переконаний, що тісна співпраця міської влади з правоохоронними органами стане запорукою миру та спокою у нашій громаді. Поліція має бути максимально відкритою до діалогу з суспільством та міською владою. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен мешканець Сум відчував себе в безпеці, бо у нас з вами одне завдання – служити та захищати», – зауважив очільник міста і побажав новому керівнику районного управління професійних успіхів та досягнень у вирішенні поставлених завдань.

Представив начальника Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Олександр АНОХІН.

«Поліцейські будні вимагають від кожного з нас високого професіоналізму та зразкової дисципліни. На всіх нас покладено відповідальне й благородне завдання – захист життя та здоров’я людей, прав і свобод громадян. Сподіваюсь, що ви виправдаєте покладену на вас відповідальність», – сказав він.

Також призначили заступників нового керівника, це – капітан поліції Сергій ГОНЧАРОВ, підполковник поліції Андрій СЕМЕНЧЕНКО, підполковник поліції Олег ВОЛОДАРСЬКИЙ та підполковник поліції Сергій ПОЛІЩУК.