0012.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради міський голова Олександр ЛИСЕНКО звернув увагу керівництва управління архітектури і містобудування на посилення роботи з керівниками підприємств, установ, організацій та об'єктів торгівлі в напрямку прикрашення фасадів будівель та вулиць міста до новорічних свят.

Міський голова зауважив, що в питанні фінансування умови сьогодення передбачають звертати більшу увагу на лікувальні заклади, бо здоров'я сумчан – найцінніше, проте, не слід забувати і про створення святкової атмосфери в місті.

«У нас йдуть новорічні свята. Зрозуміло, що ми кожного року прикрашаємо наші будівлі та вулиці міста. В цьому році ми не закладали великі кошти на це, бо гроші потрібно направляти не на збільшення кількості гірлянд, а на збільшення кількості необхідного медичного обладнання. Проте і зовсім залишити місто неприкрашеним не можна, – зауважив міський голова. – Я думаю, що необхідно звернутися до підприємців, які могли б хоча б п'ять метрів гірлянди купити і красиво прикрасити свій магазин чи кафе, а управління архітектури нехай надасть своє бачення, як місто має виглядати до новорічних свят».

Міський голова доручив начальнику управління архітектури і містобудування Андрію КРИВЦОВУ провести роботу з підприємцями та опрацювати питання прикрашання міста на новорічні свята.

Він також подякував тим жителям громади, приватним підприємцям та керівникам комунальних і державних установ, які вже прикрасили, або ж розпочали прикрашання своїх установ та закладів, за створення святкової атмосфери у місті.