Надрукувати
Перегляди: 1609

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО з робочим візитом відвідав ТОВ «ВП «ПОЛІСАН», яке провадить свою діяльність у Сумах та є лідером лакофарбової галузі України.

«У Сумах міська влада сприяє розвитку підприємництва, адже благополуччя міста залежить в першу чергу від рівня економіки. Приємно, що одне із провідних виробників лакофарбових матеріалів на ринку України, провадить свою діяльність саме в нашому місті», - наголосив міський очільник.

За словами директора ТОВ «ВП «ПОЛІСАН» Юлії ОМЕЛЕЧКО, завдяки професіоналізму співробітників, значним інвестиціям в технічне оснащення підприємства, компанія змогла вирости з невеликого в одне з найбільших підприємств, що динамічно розвивається на українському ринку.
Зараз на підприємстві працює понад 1000 осіб. Завод має добре налагоджену мережу дистрибуції, яка налічує 18 філій.

Продукцією компанії пофарбовані тисячі квадратних метрів, сотні будинків та металоконструкцій міста Суми. Окрім України, продукція компанії реалізується і за кордоном – Молдові, Грузії та інших країнах.

Як зауважив очільник Сум, за плечима усіх успішних справ завжди стоїть команда людей, об’єднаних спільною метою, спільними ідеями зробити щось добре та корисне для мешканців міста.

Олександр Лисенко висловив вдячність працівникам виробництва та керівнику за вклад у розвиток індустрії, їхню важливу працю, а також запевнив, що міська влада готова до співпраці в питанні розвитку підприємства та збільшення об'ємів виробництва.