0010.jpg

29 вересня в Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії М. С. Щепкіна відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, який традиційно відзначається у першу неділю жовтня.

Зі щирими словами привітань до педагогів звернулися представники міської та обласної влади.

Від імені очільника обласного центру Олександра ЛИСЕНКА освітян привітав його профільний заступник Степан ПАК.

Посадовець сказав багато теплих слів на адресу педагогів, які часом не рахуються із власними інтересами та інтересами своєї сім’ї, аби лиш приділити більше уваги своїм вихованцям.

«Переконаний, що освітяни – це Богом обрані люди. Адже саме ви робите ту Божу справу, за яку вам воздасться. Професія вчителя тісно пов’язана із самопожертвою, бо ж інколи, не дивлячись на стан свого здоров’я, жертвуючи вихованням власних дітей, ви приділяєте увагу чужим. Тому нехай і надалі вам вистачає сил та наснаги творити цю добру справу – вчити того, що знадобиться не лише у професії, а й в житті загалом», – сказав у вітальному слові Степан Пак.

Керівництво міста привітало сумських вчителів із їхнім професійним святом.

За багаторічну самовіддану працю, вагомий особистий внесок у навчання та виховання підростаючого покоління, створення позитивного іміджу освіти міста Суми та з нагоди Дня працівників освіти посадовець вручив освітянам обласного центру Грамоти міського голови. Почесні відзнаки отримали: вчитель біології ЗОШ № 23 Світлана КУЦЕЛЕПА, практичний психолог ССШ № 29 Ірина МАРЧЕНКО, інструктор з фізичного виховання дошкільного закладу (ясел-садка) № 8 «Космічний» Валентина ГАЙДУКОВА, вихователь-методист дошкільного закладу (ясел-садка) № 15 «Перлинка» Віта ЖУЧКОВА та заступник директора з адміністративно-господарчої частини міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Юрій БЕХАЛО.

Потому на присутніх у залі освітян чекала концертна програма, яку для них підготували їх вихованці – учасники творчих колективів міста.