004.jpg

Під головуванням заступника міського голови Альони ДМІТРЄВСКОЙ відбулось виїзне засідання міського комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

«Конструктивний діалог між владою та мешканцями – запорука створення європейського міста, комфортного для всіх. Саме тому до участі у виїзних нарадах безпосередньо на місця ми долучаємо громадськість, чиї інтереси у першу чергу порушуються», – зауважила посадовиця.

На зустрічі також були присутні представники структурних підрозділів міськради, голови громадських організацій по захисту інтересів осіб з інвалідністю та громадські активісти. Спільними зусиллями вони опрацювали питання доступності вул. Харківська після проведених ремонтних робіт, провівши спільний моніторинг щодо забезпечення безперешкодного доступу для маломобільних груп населення до зазначених об’єктів.

Зокрема, директор департаменту інфраструктури міста Олександр ЖУРБА відзвітував щодо вже проведених робіт та доповів про ті, що плануються.

Потому всі зауваження та пропозиції представників громадських організацій по захисту інтересів осіб з інвалідністю зафіксували щоб адресувати керівництву міста та включити дані об’єкти до переліку робіт у поточному році в рамках програми «Суми – без бар’єрів».

Вже завтра, 26 серпня, виїзна нарада міського комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури відбудеться на об’єктах на пр-ті М. Лушпи.