006.jpg

У Сумах віддали останню шану сержанту 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади Володимиру Перекрестову, який днями помер у зоні проведення ООС.

Разом із рідними, друзями та знайомими Володимира Перекрестова, його бойовими побратимами, в останню путь бійця проводжали міський голова Олександр ЛИСЕНКО та його заступник Альона ДМІТРЄВСКАЯ.

«Немає більшого горя, ніж втратити рідну людину, і важко шукати слова, щоб пояснити це. Але треба це робити, щоб пам’ять про таких людей жила. Є такі поняття, як мужність, героїзм, патріотизм, сміливість, військова присяга, подвиг. Військова служба під час бойових дій – це вже подвиг і героїзм, бойове чергування під час бойових дій – це вже подвиг і героїзм, захищати свою державу під час бойових дій – це вже подвиг і героїзм. Саме таким Героєм залишиться в пам’яті кожного сумчанина та кожного українця Володимир. Справжнім героєм, справжньою людиною, справжнім сином і батьком. Спочивай із миром! Слава Україні!» – сказав під час церемонії прощання з воїном очільник Сум.

Ті, хто знав загиблого особисто, також згадували його як добру людину та відданого товариша, справжнього патріота України, батька, який прищепив наступному поколінню любов до людей та високе почуття відповідальності перед Батьківщиною.

Проводжали Володимира Перекрестова в останню путь із усіма військовими почестями. Поховали військовика на Алеї Почесних громадян на Баранівському кладовищі.

Володимир Перекрестов народився 14 січня 1975 року. З листопада 2017 року перебував на військовій службі за контрактом. Служив у 27-й Сумській реактивній артилерійській бригаді командиром автомобільного відділення підвозу боєприпасів взводу матеріального забезпечення 4-го реактивного артилерійського дивізіону. Помер 30 липня на Донеччині.