002.jpg

Керівник обласного центру Олександр ЛИСЕНКО відзначив переможців та організаторів низки заходів загальноміського свята «Дні сталої енергії».

Це вже шостий за ліком захід, який організовують у Сумах у рамках Європейського тижня сталої енергетики. Цьогоріч він відбувся у новому форматі – онлайн, та під девізом: «За межами кризи: чиста енергія для зеленого відновлення та зростання».

Міський голова подякував маленьким сумчанам за те, що вони змалку небайдужі до збереження природи та енергоресурсів, і закликав усіх містян брати з них приклад: раціонально та бережно використовувати те, що дає природа.

За перемогу в екологічному івенті «Енергозбереження від А до Я», організованому міським центром еколого-натуралістичної учнівської молоді, Олександр Лисенко вручив подарунки учасникам: Дмитру КУШНІРЧУКУ, Максиму ДАНИЛЕНКУ та Кирилу ІЛЛЯШЕНКУ.

Чемпіонкою у флешмобі-конкурсі «Екокарантин. Суми», що провели в Facebook, стала Лариса ВЕРСТЮК.

В екологічній вікторині «Полюби світ довкола» зарекомендували себе: Ігор СТАДНІЧЕНКО, Аліна ОЛЬХОВИК, Макар БІЛОДІД, Тимофій САМОЙЛОВ, Анастасія ЛАСКАВА і Поліна ДЕМИДЕНКО.

Разом із тим, керманич міста привітав й організаторів екологічного байдаркового сплаву, музичного телемарафону за участі сумських музикантів Ірину ПОЧЕРНІНУ та велоквесту «Velolife» Юлію СКОМОРОХУ.