0010.jpg

Працівники управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» взяли участь в онлайн-вебінарі «Адміністративні послуги соціального характеру», організованому Міністерством цифрової трансформації України.

Спікерами навчання виступили заступник Міністра соціальної політики Віталій МУЗИЧЕНКО, керівник експертної групи з питань адміністрування соціальних програм Любов ЧЕРСЬКА та заступник Міністра цифрової трансформації Людмила РАБЧИНСЬКА. Модератором був експерт Офісу реформ адмінпослуг (SURGe за підтримки Уряду Канади) Олександр АНДРЄЄВ.

Зокрема, під час трансляції розглянули питання розробки Мінсоцполітики типових карток для всіх послуг, позиції та бачення Мінсоцполітики щодо надання соціальних послуг у ЦНАП, а також питання потреби у поданні довідки про склад сім’ї для отримання державної соціальної допомоги.

Потому учасникам вебінару надали відповіді на запитання, поставлені в чаті ефіру.

Разом із тим, під час вебінару спікери анонсували онлайн-курс «Надання адміністративних послуг у сфері земельних відносин», який допоможе підвищити кваліфікацію працівникам управління.