007.jpg

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України запрошує сумчан на Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку.

Вже шостий рік поспіль форум об’єднує громаду, владу, бізнес та засоби масової інформації, щоб привернути увагу до сталого розвитку, соціальної активності в регіонах та об’єднати зусилля для ефективного розвитку молодіжної, соціальної політики, волонтерського руху та корпоративної соціальної відповідальності.

Прямі трансляції з кожного регіону відбуватимуться з 20 травня по 5 червня 2020 року. Сумський обласний етап форуму відбудеться 28 травня з 10:00 до 11:30. Переглянути пряму трансляцію можна цим посиланням.

Вперше за свою історію форум стане відкритим для усіх дистанційно в 24 областях і об’єднає понад 500 спікерів.

Під час форуму, в форматі короткої доповіді, учасники презентують кращі регіональні, всеукраїнські та міжнародні ініціативи, які будуть реалізовуватись у 2020 році враховуючи карантинні обмеження.

Для того, щоб стати офіційним учасником необхідно заповнити онлайн форму реєстрації.

До участі у заході запрошуються представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадянського суспільства, активісти молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, волонтери, лідери учнівського і студентського самоврядування, благодійники, донори.

Координує форум в Сумах та області вуличний митець та керівник майстерні «Артіль МІФ» Дмитро БУЙВАЛ.

Детально з інформацією про проведення форуму можна ознайомитись на сайті молодіжного руху «Let’s do it Ukraine».