004.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради міський голова Олександр ЛИСЕНКО розпорядився розробити програму допомоги сумському бізнесу у посткарантинний період.

За словами очільника Сум, такі дії допоможуть підтримати бізнес, який підставив своє плече сумчанам у боротьбі з коронавірусом.

«Місто повинно знати своїх героїв: бізнес у Сумах є не тільки активним, а й соціально відповідальним. Зокрема, представники благодійного фонду «Бізнес – місту» акумулюють усі сили та кошти, необхідні на боротьбу із недугою. Тому ми, у свою чергу, розуміючи всю складність існування сумського бізнесу зараз і в посткарантинний період, маємо розробити відповідну програму допомоги», – наголосив керівник обласного центру.

Тим часом в. о. начальника відділу охорони здоров’я Олена ЧУМАЧЕНКО отримала від очільника міста доручення підготувати звіт щодо спільної діяльності міської влади і представників бізнесу.

Принагідно Олександр Лисенко повідомив, що результати налагодженої роботи міської влади та благодійного фонду «Бізнес – місту» можна буде побачити вже на цьому тижні: спеціальна комісія прийматиме роботи з монтажу кисневих систем у лікарнях, облаштованих за підтримки благодійників.