006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО напередодні свята Різдва Христового зустрівся з родинами загиблих учасників АТО/ООС.

У зустрічі також взяли участь заступники міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ та Олександр ЖУРБА.

З метою підвищення рівня соціальної захищеності сімей загиблих при виконанні службового обов’язку під час проведення антитерористичної операції – мешканців міста, міською владою вироблена Програма соціального захисту цих категорій населення. Крім загальнодержавних пільг за кошти міського бюджету надається і низка додаткових соціальних пільг.

Під час розмови міський голова привітав родини захисників України із прийдешнім світлим святом Різдва Христового та поцікавився проблемними питаннями, з якими доводиться стикатись рідним загиблих бійців. Олександр Лисенко запевнив, що, незважаючи на складне становище з наповненням міського бюджету, всі пільги та компенсації, надавались сім'ям загиблих воїнів АТО/ООС у минулі роки, залишаться і цьогоріч.

«Сумчани добре розуміють, кому завдячують за можливість жити мирним життям, вирішувати свої щоденні справи, працювати, навчатись, відзначати свята. Ми шануємо наших захисників і розділяємо тугу родин, у яких війна на Сході України забрала найрідніших», - сказав міський голова.

На завершення зустрічі Олександр Лисенко наголосив, що двері його кабінету завжди відкриті для родин людей, які захищали українську землю від ворога на Сході країни.