004.jpg

Асоціація благодійників України запрошують доброчинців, меценатів та волонтерів міста Суми номінуватися або номінувати своїх колег на участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2019». 

Конкурс є відкритим та направлений на підтримку волонтерських проєктів. Його мета – підтримка та розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, волонтерів, їхніх організацій та практик.

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2019 року; благодійні проєкти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку та надіслати на електронну адресу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019»: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додані до заявки оцифровані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо (не більше 10-ти), які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проєкту чи ініціативи, можуть позитивно вплинути на кінцеву оцінку та визначення переможців і лауреатів конкурсу. 

Кінцевий термін подання заявок для участі у конкурсі – 1 березня 2020 року.

Також, заповнюючи заявку, обов’язково слід вказати номінацію. У цьому році їх існує 17 основних, три індивідуальні та чотири спеціальні.

З переліком номінацій та більш детальною інформацією про конкурс можна ознайомитися на сайті: http://blagoukraine.org/