003.jpg

Під час засідання LХVІ сесії міської ради Сумський міський військовий комісар подякував депутатам за підтримку та сприяння у вирішенні проблем.

«Ми щиро вдячні усім депутатам, які протягом року приймали рішення щодо надання допомоги військовому комісаріату. На жаль, інших засобів для існування і забезпечення службової діяльності окрім допомоги з боку міської влади у нас немає. Тому, незважаючи на всі негаразди, усі поставлені завдання перед військовим комісаріатом на 2019 рік були виконані, у повному обсязі, і навіть болюче питання як призов на військову строкову службу», – наголосив Сумський міський військовий комісар Михайло ПРИТИКА та повідомив, що ряд депутатів відзначать грамотами.

У свою чергу очільник міста Олександр ЛИСЕНКО зауважив, що місцева влада й надалі слугуватиме надійною опорою військовиків і сприятиме у реалізації нагальних питань.

«Ми розуміємо нашу відповідальність, і коли ви до нас звертаєтесь, то депутати Сумської міської ради підтримають все, що стосується забезпечення Збройних Сил України та процесу оборони нашої держави!» – додав посадовець.