0010.jpg

У Сумах під головуванням заступника міського голови Альони ДМІТРЄВСЬКОЙ відбулось засідання консультативної ради з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

На засіданні були розглянуті питання соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, а саме соціальні гарантії пільги, виплати які передбачені міськими та державними програмами на  2020 рік.

Представниками департаменту соціального захисту населення, головного управління пенсійного фонду України в Сумській області, відділу охорони здоров’я, управління «Центр надання адміністративних послуг» були надані роз’яснення з питань нарахування пенсій, забезпечення житлом та медичного супроводу зазначеної категорії осіб.

Спільно з головами громадських організацій постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС погоджено терміни проведення міських заходів до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Члени консультативної ради мали коструктивний діалог з представниками влади та в процесі спілкування отримали вичерпні відповіді та роз’яснення на порушені питання.