0010.jpg

Служба у справах дітей провела для своїх підопічних свято з нагоди Дня спільних дій в інтересах дітей, який відзначається у день прийняття Конвенції ООН про права дитини – 20 листопада.

На захід, який уже став традиційним, запросили 21 дитину числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Начальник Служби у справах дітей Валерія ПОДОПРИГОРА привітала дітей зі святом, побажала щасливого дитинства, мирного неба, сонячного настрою та здійснення мрій. Також посадовиця щиро подякувала всім, хто долучився до створення свята для дітей.

«Спільними зусиллями ми зможемо змінити дитячий світ на краще. Адже кожен з нас може внести позитивні зміни у життя хоча б однієї дитини. Давайте творити добро, дарувати радість та турботу дітям разом, кожного дня, кожної хвилини, адже вони наше майбутнє», – зазначила Валерія Подопригора.

Розважальний комплекс «Халабуда» організував для малечі неймовірне свято, де були яскрава ігрова програма з аніматорами, ігри на атракціонах, смачне частування.

Кожна дитина отримала в подарунок від міської ради дитячу енциклопедію, від ТРЦ «Київ» – канцелярське приладдя.