006.jpg

У Сумах протягом трьох днів демонструватимуть документальну фотовиставку про події під Іловайськом.

Мета документальної виставки, розповів її співорганізатор, член Всеукраїнської ГО «Об’єднання Добровольців» Олександр КИЧИДЖІ, насамперед привернути увагу мешканців до ситуації в країні, роз’яснити, що насправді йде війна, і щодня не тільки дорослі чоловіки, а й ще зовсім молоді хлопці ціною свого власного життя боронять країну заради інших, і за це їм потрібно бути вдячними.

«Пішло багато часу, щоб зібрати ці матеріали, тут більше 40 світлин – справжніх, не постановочних, зроблених фотографами у 2014-му. Кожна світлина показує ту правду, яка була насправді – важка і болюча», – сказав Олександр Кичиджі.

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ подякувала організаторам виставки та зазначила, що таких має бути якомога більше. Це сприятиме збереженню історичної пам’яті та вихованню підростаючого покоління в дусі патріотизму.

«Сподіваємось, що перегляд фотовиставки вплине на свідомість людей, які живуть на мирній території і вони зрозуміють за що вмирали інші там – на війні. Адже оминути цю ситуацію неможливо – це біль для нас!» – наголосила заступник міського голови Альона Дмітрєвская.

Фотовиставка діятиме у Сумах протягом трьох днів – з 1 по 3 листопада у сквері ім. Т. Г. Шевченка (вул. Соборна). Далі світлини демонструватимуть в інших містах України.