003.jpg

У Сумах відбулись урочистості з нагоди Дня соціального працівника.

Від імені очільника Сум Олександра ЛИСЕНКА представників соціальної галузі міста вітала його заступник Альона ДМІТРЄВСКАЯ.

«Найскладніша робота – це робота з людьми. До вас по допомогу звертаються люди, які, можливо, зневірені й потребують підтримки не тільки матеріальної, а й психологічної. Ваша робота заслуговує на щиру повагу та вдячність кожного, хто хоч раз у житті стикався з особливостями роботи соціального працівника. Дякую вам за особливе вміння – почути і зарадити людській біді», – сказала Альона Дмітрєвская у своєму виступі.

Вона наголосила, що робота соціального працівника особлива ще й тим, що окрім повсякденної допомоги тим, хто цього потребує, соцпрацівникам необхідно слідкувати за змінами в законодавстві, адже саме від цього залежить, чи отримають мешканці місті соціальні пільги, виплати та ряд інших нагальних послуг.

Альона Дмітрєвская подякувала присутнім у залі за невтомну працю, людяність і небайдужість, а також за значний особистий внесок у розв’язання проблем соціального захисту сумчан, сумлінне виконання професійних обов’язків і з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери кращим представникам галузі вручила грамоти та подяки міського голови.