0010.jpg

У дитячому парку «Казка» відбувся пейнтбольний турнір, у якому взяли участь представники міської ради, Національної гвардії України, патрульної поліції, 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади, члени громадських організацій, лікарі обласного наркологічного диспансеру.

До слова, команда артибригади була виключно жіночою, – саме вона змагались у першому раунді із сумськими посадовцями. І хоча прекрасна половина спочатку сумнівалась у своїх силах, втім прапор супротивника все ж забрала.

Учасник команди міської ради, заступник міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ повідомив, що метою заходу було посилення партнерства між представниками владних структур, правоохоронних органів та членами громадських об’єднань (Community Рolicing) задля підвищення рівня безпеки на місцях.

«Завдяки таким неформальним заходам, коли ми можемо поспілкуватися не на нарадах, а в полі, побігавши разом, ми можемо відчути, що це таке адреналін, та налагодити більш тіснішу взаємодію, яка дозволить нам більш ефективно досягати спільних цілей», – сказав посадовець.