007.jpg

У Сумах, у зв’язку з закінченням строку повноважень Ради учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції при міському голові, формують новий її склад.

Інститути громадянського суспільства – громадські організації учасників бойових дій в зоні проведення АТО/ООС, волонтерські та добровольчі об’єднання, а також військові формування, правоохоронні органи, що мають бажання делегувати свого представника до нового складу Ради, повинні зробити відповідне подання на ім’я міського голови.

У заяві необхідно зазначити прізвище, ім’я, по батькові кандидата на входження до складу Ради, його посаду (членство в інституті громадянського суспільства), відношення до проведення АТО з посиланням на відповідні підтверджуючі документи, контактні дані та згоду на обробку персональних даних.

До подання слід додати інформацію про результати діяльності інституту громадянського суспільства, відомості про місцезнаходження, адресу електронної пошти, номер контактного телефону, копію виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Подання приймаються до 1 листопада 2019 року (майдан Незалежності, 2, каб. 7). Тел. для довідок: 70-06-27.