0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО та його заступник, керуючий справами виконавчого комітету Степан ПАК побували на святі Битицької сільської громади.

Очільник обласного центру розповів що з радістю прийняв запрошення відвідати такий захід, адже в особі Битицької громади сумчани мають гарного сусіда: працьовитого, завзятого, гостинного, який трудиться на своїй рідній землі, де господарювали діди-прадіди.

«Приємно вітати людей, які залишились вірні своїй домівці. Ви молодці що дбаєте про свою малу батьківщину, розбудовуєте свою громаду, свою територію, що зберегли клуб, школу, дитячий садок. Давно стерлися ті умовні межі, які розділяють наші населені пункти, і вранці багато жителів Битиці та прилеглих сіл поспішають на роботу до Сум. Сумська громада готова дружити, готова допомагати, адже часто сусіди ближчі за родичів», – сказав Олександр Лисенко.

Посадовець передав від сумської громади вітання і побажання щастя і добра, достатку кожному дому та кожній родині.

Розповідаючи про досягнення громади, голова Битицької сільської ради Юрій ЦАПЛІЄНКО зазначив, що керівництво Сум активно сприяє розвитку території, тож подякував за співпрацю та посильну допомогу.