004.jpg

Патрульні закликають учасників дорожнього руху бути вкрай обережними на дорогах у зв'язку з початком нового навчального року.

Поліціянти просять водіїв бути максимально уважними на дорогах, особливо при проїзді поблизу шкіл, у місцях, де встановлено знак «Діти», у районі зупинок громадського транспорту, поблизу житлових мікрорайонів, місць масового відпочинку, а батьків – нагадати дітям правила дорожнього руху та пройтися з ними за маршрутом дім – школа.

З початку року в обласному центрі трапилось понад 20 ДТП із неповнолітніми, в яких одна дитина загинула та 20 отримали травми різного ступеня тяжкості. Остання дорожньо-транспортна пригода трапилась близько опівдня 29 серпня на вул. Гамалія.

За попередніми даними, 32-річний водій керуючи автомобілем Daewoo Sens, за обставин, котрі на даний момент з’ясовуються, допустив наїзд на п’ятирічного хлопчика, який раптово вибіг на проїжджу частину поза межами пішохідного переходу.

У маленького пішохода лікарі діагностували — закрито черепно-мозкову травму, струс головного мозку та садни лобної ділянки.