005.jpg

Запрошуємо сумчан взяти участь у конкурсі кращих партнерських проектів Partnership for Sustainability Award 2019.

Локальна мережа Глобального договору ООН в Україні розпочинає прийом заявок на другий міжнародний конкурс партнерських проектів Partnership for Sustainability Award 2019.

Це конкурс проектів, спрямованих на сталий розвиток та виконаня у партнерстві між різними групами стейкхолдерів: приватна компанія, некомерційна організація або місцева влада, задля досягнення сталого розвитку.

«Ми показуємо на реальних прикладах, як соціально-відповідальний бізнес впливає на розвиток громад, збереження природних ресурсів та розбудову правової держави. Серед минулорічних переможців були, зокрема, такі масштабні проекти як iLearn, завдяки якому понад 10 000 учнів безкоштовно пройшли підготовку до ЗНО і проект «Дім для рисі», створеного, щоб допомогти рисі вижити в українських лісах, – каже голова правління Локальної мережі Глобального договору ООН в Україні Тетяна САХАРУК. - Через партнерство проекти у неприбутковій сфері набувають більшого масштабу, мають більше покриття, залучають більше учасників, мають більший вплив»,

Проекти приймають у чотирьох категоріях: суспільство, планета, мир та економічний розвиток.

Прийом заявок триває до 30 вересня 2019 року.

Аплікаційні форми для участі є на сайті Локальної мережі Глобального договору ООН.

Нагородження фіналістів відбудеться в грудні 2019 року.

Partnership for Sustainability Award – конкурс партнерських проектів між різними групами стейкхолдерів для досягнення сталого розвитку, ініційований локальною мережею Глобального Договору ООН в Україні в рамках Кампанії Партнерство заради сталого розвитку.

Мережа Глобального договору ООН в Україні є офіційним представником глобальної мережі UN Global Compact – ініціативи ООН, яка поєднує ООН та компанії по всьому світу, виступає транслятором Цілей Сталого Розвитку, є діалоговою платформою бізнесу, інвесторів, громадянського суспільства, трудових організації, органів місцевого самоврядування та уряду.