007.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради порушувалось питання вчинення акту вандалізму на Алеї Слави, де вихідними було зламано хрест на могилі загиблого учасника АТО Олександра Глуходіда.

Як повідомив начальник сектору Сумського відділу поліції ГУНП в Сумській області Олександр ДІДУСЬОВ, наразі даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Особа, яка вчинила цей злочин, 48-річний сумчанин, визнана психічно-хворою і нині направлена до спеціалізованого лікувального закладу. За результатами досудового розслідування до цієї особи будуть вжиті необхідні заходи щодо притягнення її до відповідальності.

Встановити ж того, хто зламав хрест на могилі захисника, правоохоронцям вдалось завдяки облаштованим на Алеї Слави камерам відеоспостереження, інформація з яких передається на пульт поліції.

Очільник Сум Олександр ЛИСЕНКО зазначив, що саме з метою попередження та вирішення подібних проблем на Алеї Слави КП «Інфосервіс» встановило камери відеоспостереження у рамках програми «Безпечне місто».