0010.jpg

У КП «Електроавтотранс» відбулась зустріч представників групи впровадження проєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» в м. Суми» з фахівцями компанії Egis Ukraine.

Експерт з питань закупівель Марина ОБІХОД та фахівець з питань фінансів і моніторингу Оксана ЗАТВОРНИЦЬКА провели консультації щодо тендерної документації, технічних завдань та порядку надання звітності.

«Наразі проєкту знаходиться на стадії редакції тендерної документації та узгодження Угоди про передачу коштів позики. Від сумських представників отримали багато питань, і це добре, адже свідчить про те, що кожен аспект вивчається не поверхнево», – резюмували консультанти.

Суми стали третім обласним центром, який відвідали фахівців компанії Egis Ukraine. До цього подібні робочі зустрічі відбулись у Києві та Чернігові. Вже завтра кваліфіковані поради отримають транспортники Одеси.

Нагадаємо, «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» в м. Суми» – підпроєкт проєкту «Міський громадський транспорт в Україні» спрямованого на реалізацію заходів з оновлення парку автобусів, трамваїв, тролейбусів, вагонів метрополітену, будівництва та реконструкції трамвайних і тролейбусних ліній, заміну тягових підстанцій, впровадження сучасних систем оплати проїзду та інформаційних систем за рахунок залучених кредитних коштів Європейського інвестиційного банку та Європейського банку реконструкції та розвитку.