004.jpg

Управління з питань праці провело «круглий стіл» на тему: «Дотримання трудового законодавства та охорони праці», присвячений дослідженню актуальних питань у сфері трудових відносин серед представників ОСББ, обслуговуючих організацій та комунальних підприємств з обслуговування житлового фонду міста.

«Круглий стіл» з такої теми управління з питань праці проводить уже вдруге. Першого разу участь у ньому взяли представники громадських організацій міста та професійні спілки, нині – семеро представників обслуговуючих організацій та комунальних підприємств, 13 представників об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, які самостійно займаються обслуговуванням своїх будинків.

Для участі в обговоренні актуальних проблем трудового законодавства долучились фахівці з трудового права та з питань охорони праці.

За результатами «круглого столу» було напрацьовано стратегію подальшої співпраці управління з питань праці з представниками об'єднань співвласників багатоквартирних будинків міста та обслуговуючими організаціями в частині консультування з питань оформлення трудових відносин та належного функціонування системи охорони праці.