001.jpg

28 лютого у виставковому центрі «Іллінський» відбувся ІІІ Відкритий Сумський регіональний чемпіонат з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу.

З-поміж 119 учасників обирали найкращих перукарів, майстрів макіяжу та нігтьової естетики, які змагалися у 15 номінаціях.

До участі у конкурсі мали можливість долучитися усі охочі фізичні особи-підприємці та інші суб’єкти господарювання, що надають послуги перукарень, салонів краси та косметології.

Вік для конкурсантів основної категорії був необмежений – від 23 років, юніори – не старше 23 років (за винятком 23-го дня народження в день виступу).

Організатором Чемпіонату виступила Сумська міська рада. Генеральними спонсорами – компанії Estel та Profiline Cosmetic. Спонсором Чемпіонату був салон краси Zima Style.

Учасники змагань створювали казкові образи. На розсуд кваліфікованого журі постали моделі з різноманітними зачісками прикрашеними камінням, стрічками та іншими прикрасами перукарського мистецтва.

Серед моделей були і чоловіки і жінки. Їх образи доповнювали ідеальний манікюр, костюми та макіяж. Майстри поєднували у своїх образах нові тенденції моди або ж віддавали перевагу жіночній натуральності.

Список переможців та призерів.docx