005.jpg

У Сумах відбулось чергове засідання групи енергетичного менеджменту.

На початку зустрічі присутні заслухали інформацію головних розпорядників коштів про те, як витрачались кошти на впровадження енергоефективних заходів протягом січня-квітня поточного року.

Зокрема, з даного питання прозвітували управління освіти, відділ культури, відділ охорони здоров’я, департамент соціального захисту населення.

Присутній на засіданні перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО подякував усім цим структурам за ґрунтовну роботу в напрямку енергозбереження, яка триває в Сумах вже не перший рік.

«Впровадження енергоефективних заходів – це економія коштів громади міста. Разом із тим, це і комфортні умови в закладах соціально-гуманітарної сфери. Зроблено вже дуже багато. Зміни відчутні в сумських школах, лікарнях та інших закладах, де обслуговуються наші городяни», – сказав Володимир Войтенко.

Далі посадовець вручив сертифікати членам групи енергетичного менеджменту, які пройшли курс навчання «Система енергетичного менеджменту згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 50001:2018. Внутрішній аудит системи енергетичного менеджменту відповідно до вимог і положень міжнародних стандартів ISO 50001:2018 та ISO 19011:2018».