0010.jpg

Клієнти «Сумигаз збут», зареєстровані в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, можуть завантажити та роздрукувати свій рахунок за послуги газопостачання, а також отримати повну інформацію про призначену їм субсидію на споживання природного газу.

Скористатись послугою може кожен побутовий споживач. Для цього необхідно увійти до Особистого кабінету і натиснути на кнопку «Завантажити рахунок», яка розташована праворуч в розділах кабінету «Мої дані» і «Книга споживача». Після цього квитанцію можна зберегти та роздрукувати. Разом з повною інформацією про стан особового рахунку споживач може дізнатися про дату та розмір наданої йому субсидії на газ. Останнє її надходження відображено у розділі «Мої дані», а у розділі «Книга споживача» інформація про історію перерахунку субсидій.

«Усі нововведення та розширення функціональних можливостей Особистого кабінету роблять стосунки компанії та споживача максимально прозорими. Сьогодні сервіс знімає багато питань щодо вчасної подачі показань лічильника та нарахувань за газ. Адже з його допомогою можна особисто контролювати усі дані за особовим рахунком», – повідомив директор ТОВ «Сумигаз збут» Станіслав КОВАЛЕНКО.

З допомогою онлайн сервісу вже понад 16 тисяч споживачів природного газу Сумщини в максимально зручний спосіб керують даними своїх особових рахунків: здійснюють оплату за газ, щомісяця подають показання лічильника, мають можливість у будь-який час перевірити свій баланс та усю історію платежів. Окрім того, кожен споживач має можливість в режимі онлайн звернутися до фахівця компанії, написати скаргу чи записатися до керівництва на прийом.

Скористатися Особистим кабінетом можуть усі споживачі Сумської області – від населення до представників приватних підприємств, на ім'я яких відкрито особовий рахунок. Для реєстрації споживачам необхідно лише перейти на сайт 104.ua та натиснути кнопку Реєстрація.

Якщо у споживачів природного газу виникають питання чи зауваження, задати їх можна через Особистий кабінет або звернувшись до контакт-центру за тел.: (0542) 76-73-04 щодня з 08:00 до 20:00.