007.jpg

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді зібрав підопічних на родинне свято «Все починається з сім’ї».

Запрошені діти з задоволенням пробували себе малювали на воді листівки для матусь. А в цей час мами разом з психологом центру брали участь у арттерапевтичному занятті, вчились через мистецтво впливати на власний психоемоційний стан.

«Життя людини починається з родини. Вона – це найдорожче для кожного. У сім’ї діти вчаться добру, шанувати свій рід, свою землю, берегти свою землю. Бажаю вам любити одне одного, нехай тепло, турбота і взаємоповага панують у ваших сім’ях» – звернулась до присутніх заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ.

До привітань приєдналася директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марія ВЕРТЕЛЬ, яка наголосила на тому, що цей заклад завжди готовий підтримати, допомогти кожній родині, яка цього потребує. А також висловила подяку благодійникам, які приєдналися до поздоровлень, а саме спортивний клуб Fit Curves, Спортивний клуб Master GIM, Планета Кіно, Культурно – розважальний комплекс «Космос», Салон красоти «Zefir», Креатив група аніматорів «Давай играть», Квест комната, Ресторан «La Spezia», контактний зоопарк «Бабусине подвір'я».