0012.jpg

П’ятеро екологічно свідомих молодих сумчан, які взяли участь у конкурсі соціальних відеороликів до Дня довкілля, який відзначається 20 квітня, отримали грамоти та подарунки від керівництва Сум.

Організатором конкурсу виступив відділ у справах молоді та спорту, який запропонував містянам долучитись до висвітлення болючого питання забруднення навколишнього середовища, створивши соціальний відеоролик на екологічну тему.

Під час нагородження в. о. міського голови Віра МОТРЕЧКО спочатку поспілкувалась з молоддю, поцікавилась, що спонукало юнаків і дівчат долучитись до цієї акції, що саме вони хотіли донести своїми конкурсними роботами. Відтак посадовиця привітала переможців та побажала гарних результатів у всіх наступних змаганнях.

«Мені дуже приємно, що ви соціально активна молодь і відзняли чудові відеоролики. Своїми роботами ви показуєте той гарний приклад, як треба дбайливо ставитись до навколишнього середовища, що варто берегти наш великий спільний «дім», не смітити на вулиці, і кожен має починати з себе, – зазначила Віра Мотречко. – Нехай це невеличкий відеоролик, проте це велика цеглинка для того, аби ми могли міняти світ навколо нас на краще. Дякую вам за вашу небайдужість».

Усі учасники конкурсу отримали грамоти міського голови та пам’ятні подарунки, а автори найкращих робіт, які посіли призові місця, – грамоти та цінні подарунки – Power Bank. Переможцями конкурсу соціальних відеороликів стали: І місце – Владислав ДАВИДЕНКО, ІІ місце – Ангеліна КУРОЧКІНА, ІІІ місце – Інна Кравченко. Переможців визначали шляхом голосування, яке тривало з 20 до 21 квітня у мережі Facebook. Конкурсні роботи можна переглянути за посиланням.