004.jpg

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ привітала працівників сфери охорони праці з прийдешнім професійним святом.

Посадовиця відзначила важливість роботи працівників цього фаху, що визнана по всьому світу, адже День охорони праці наразі відзначають у понад 100 країнах. Цього року – під спільним гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

Альона Дмітрєвская подякувала присутнім за те, що вони щодня дбають про комфортні та належні умови праці сумчан, а отже про їхнє здоров’я та життя, побажала наснаги в роботі, лагоди в родинах і мирного неба над головою.

«Не випадково цього року ваше професійне свято збігається з Великоднем, адже вас, без перебільшення, можна вважати янголами-охоронцями працюючих жителів міста. Ваші професіоналізм, наполегливість і принциповість, відданість роботі сприяють тому, що сумчани повертаються додому з роботи живими та неушкодженими. Нехай вам і надалі вистачає наснаги виконувати свої професійні обов’язки. Від імені міського голови Олександра ЛИСЕНКА та себе особисто бажаю вам спокійних трудових буднів, благополуччя і миру вашим родинам, затишку в домівках, міцного здоров’я вам і вашим рідним», – зазначила Альона Дмітрєвская.