004.jpg

У Сумах в рамках весняної призовної кампанії до лав Збройних Сил України відправили служити близько 200 строковиків, серед яких 28 сумчан.

Частина з них відправиться на строкову військову службу вже сьогодні, решта – найближчими днями. Проте проводи юнакам влаштували одні на всіх.

З самого ранку біля Меморіалу загиблим воїнам-інтернаціоналістам окрім самих винуватців заходу зібралось керівництво міського та обласного військових комісаріатів, представники міської та обласної влади, рідні та друзі призовників.

До юнаків звернувся заступник міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ.

Він побажав призовникам вдалої служби: «Строкова військова служба – це гідність і честь мужчини. І лише військове загартування допоможе вам краще зрозуміти, що обов’язок кожного чоловіка захищати свою матір, сестру, дружину і всю свою родину. Тож служіть самовіддано, старанно і з гідністю несіть честь військовослужбовця».

З настановами та побажаннями вдалої служби до юнаків звернулись також військовий комісар Сумського обласного військового комісаріату Валерій ІСМАІЛОВ, капелан 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади отець Миколай і мати одного з призовників.