001.jpg

У Сумах з’явилась ще одна прийомна родина, в якій сімейний затишок і тепло знайшли троє дівчаток.

З вітаннями до прийомної родини Дмитренків завітали заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ та начальник Служби у справах дітей Валерія ПОДОПРИГОРА.

Вручаючи квіти та цінний подарунок подружжю, яке взяло на виховання трьох сестер, заступник міського голови Альона Дмітрєвская побажала прийомним батькам мудрості, терпіння, а новоствореній прийомній родині – якомога більше позитивних моментів.

«Неозброєним оком видно, що дітки оточені любов’ю і турботою, яких їм так не вистачало до цього часу. Нехай так буде і надалі. Адже доброта ваших сердець і материнська ласка обов’язково допоможуть цим діткам у майбутньому і вони виростуть гарними людьми», – сказала посадовиця.

Наче на підтвердження слів заступника міського голови дівчатка Валентина, Віра та Дарія постійно горнулись то до тата, то до мами, та хвалились гостям іграшками, які їм придбали названі батьки. У найближчих планах родини – спільний відпочинок за кордоном та переїзд до нового будинку, де наразі завершуються ремонті роботи.

Проте на цьому родина Дмитренків зупинятись не збирається і має бажання прийняти ще двох діток, позбавлених батьківського піклування, та створити дитячий будинок сімейного типу.