0012.jpg

Сумський міський центр зайнятості запрошує сумчан, які не можуть знайти роботу, іти на службу в ЗСУ за контрактом.

9 лютого у приміщенні центру зайнятості проведено ярмарок вакансій «Військова служба за контрактом – робота для справжніх чоловіків».

Всіх бажаючих запрошують зробити військову кар’єру шляхом проходження служби за контрактом у Збройних силах України.

І таких виявилося чимало. На ярмарок вакансій завітав 21 сумчанин з числа безробітних, які перебувають на обліку у Сумському міському центрі зайнятості, у тому числі 5 учасників АТО.

Як зазначає заступник директора міського центру зайнятості Галина ДІХНІЧ, під час ярмарки гості мали можливість особисто поспілкуватись із представниками військового комісаріату щодо наявності вакантних місць для проходження служби за контрактом у Збройних Силах України, про умови укладання контракту, строки їх укладання, грошове забезпечення, виплату одноразової грошової допомоги, реалізації права на навчання без відриву від військової служби у вищих військових навчальних закладах тощо.

Всі, кого зацікавила зазначена інформація, спрямовані до міського військового комісаріату, де можна подати документи та отримати направлення на проходження медичного огляду.

Нагадаємо, цьогоріч суттєво збільшено грошове забезпечення кадрових і мобілізованих військовослужбовців, які вже отримують підвищену зарплатню.

У приміщенні Сумського міського військового комісаріату розміщена та постійно оновлюється інформація про послуги служби зайнятості.