002.jpg

У суботу, 30 березня, весь світ приєднується до ініціативи «Година Землі» світової кампанії боротьби зі зміною клімату, організованої Всесвітнім фондом природи WWF.

Під час даної акції по всьому світі символічно вимикають освітлення й електроприлади на одну годину, щоб об’єднатися та показати готовність до дій заради майбутнього планети. Долучитись закликають і сумчан. Все, що треба зробити – вимкнути світло з 20:30 до 21:30.

До масштабного екологічного заходу приєднаються й сумські заклади харчування ресторанного типу, провівши акцію «Вечеря при свічках заради Планети». Під час акції її учасники вимкнуть світло у ресторанах і кафе на одну годину (20:30–21:30) та забезпечать освітлення приміщень за допомогою свічок.

Усіх охочих провести суботній «вечір при свічках заради Планети» чекатимуть в 11 закладах міста: кафе Brooklyn Bobik, кафе Кафе Chekhoff's, ресторані «Old Pub», гриль-барі Дикий Запад, ресторані Стумарі – кафе грузинської кухні, ресторані «Холостяк», ресторані Ristorante Crocodile, кав’ярні Be Happy, кав’ярні «CoffeMan», кав’ярні «Chocolatte», кав’ярні Львівська майстерня шоколаду.

Також в рамках «Години Землі» Агенція промоції «Суми» за підтримки департаменту фінансів, економіки та інвестицій проводить конкурс дитячих малюнків «Як я можу допомогти Землі?»