007.jpg

Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» розпочинає новий проект грантів для внутрішньо переміщених осіб.

Проект «Підтримка підприємців із числа внутрішньо переміщених осіб» розрахований на переселенців, котрі проживають у Запорізькій, Полтавській, Сумській, Харківській, Донецькій і Луганській (підконтрольних Україні територіях) областях. Проект не діятиме в «сірій зоні» і населених пунктах, наближених до лінії розмежування.

Благодійний фонд пропонує переселенцям фінансову допомогу для запуску або відновлення малого чи середнього бізнесу в розмірі 10 тис. грн., 15 тис. грн., 20 тис. грн., 25 тис. грн.

Заявки можна подавати в електронному вигляді (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) або на паперових носіях до регіональних офісів «Карітас України» (м. Харків, вул. Гоголя, 7; м. Запоріжжя, вул. Семафорна, 8; м. Краматорськ, пр-ту Миру, 5; м. Сєвєродонецьк, вул. Новікова, 15). Учасники з Полтавської та Сумської областей можуть подати заявку в онлайн-режимі на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або поштою до харківського офісу.

Прийом заявок відбуватиметься з 15 лютого 2016 року до 31 березня 2016 року включно.

Форму заявки можна отримати в будь-якому регіональному офісі «Карітас Україна» або завантажити на сторінці в Facebook: https://www.facebook.com/caritas.ukraine.kharkiv; ВКонтакте: https://vk.com/caritas_ukraine_kharkiv.

Деталі проекту можна дізнатись за телефонами: (050)4000539 (Тетяна), (050)3096706 (Людмила), (050)3096682 (Григорій). 

За цим посиланням можна знайти зразок заявки на участь, а також документ із відповідями на типові запитання: https://drive.google.com/folderview?id=0Bwxkw4pWoDMiV01CVFFnWktzMFU&usp=sharing.