001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав працівників ПАТ «Сумиобленерго» з професійним святом.

Очільник міста відзначив символічність того, що професійне свято енергетиків припадає на 22 грудня, – зимовий холодний день, який, до того ж, є найкоротшим у році, коли їхня праця найбільш помітна та найбільш потрібна.

Водночас Олександр Лисенко наголосив на важливості щоденної роботи працівників ПАТ «Сумиобленерго», завдяки яким в оселях сумчан є світло, тепло та вода.
Міський голова привітав присутніх із професійним святом, побажав мирного неба, родинного благополуччя, професійних успіхів і вручив ряду працівників енергетичної галузі відзнаки.

«Щиро дякую від себе та всієї громади за те, що ви робите можливе і неможливе, щоб забезпечити належний комфортний рівень проживання в наших домівках і нашому місті загалом. Напередодні Нового року бажаю вам, аби наступний рік був успішним. Зичу миру, щастя, добробуту, успіхів у роботі», – сказав міський голова.

Своєю чергою голова правління ПАТ «Сумиобленерго» Ігор ДИРБАВКА подякував керівництву міста за підтримку та допомогу у вирішенні проблемних питань, що виникають.