003.jpg

У Сумах підписано тристоронню угоду про надання обласному центру у наступному році гуманітарної допомоги зі Швейцарії.

Свої підписи у тристоронній угоді поставили міський голова Олександр ЛИСЕНКО, президент об’єднання «Help-Point Sumy» Маріанне ПІФФАРЕТТІ та директор обласного благодійного фонду «Хельвеція» Микола РЕЗНІК.

На початку зустрічі очільник Сум подякував Маріанне Піффаретті за те, що вже понад 10 років вона привозить до нашого міста багатотонні вантажі з меблями, медичним обладнанням, технікою та іншими речами, які потім знаходять своє місце у закладах соціально-гуманітарної сфери. «Наша з Вами співпраця – це великий обсяг роботи, який потребує злагодженості дій, думок та поглядів. Я радий, що у нас все це є і дякую за те, що Ви є дійсно рушійною силою», – звернувся Олександр Лисенко до благодійниці.

Натомість президент об’єднання «Help-Point Sumy» зазначила: «Сподіваюсь, що так само як і в попередні роки, цьогоріч від нашої співпраці буде лиш позитив для всіх учасників тристоронньої угоди, а насамперед – для сумчан, для яких ми стараємось».

Потому Маріанне Піффаретті повідомила, що на території Швейцарії вже повністю завантажені 15 контейнерів чекають на відправку в 2019 році до Сум. Перший гуманітарний вантаж має прибути до нашого міста навесні, другий – восени.