007.jpg

Сумчан, які прагнуть змінити своє місто, запрошують до участі у Конкурсі Урбаністичних Грантів. 

Мета конкурсу - стимулювати реалізацію практичних міських проектів за окремими напрямками. 

А саме: міська економіка, екологія міста, урбаністична політика та міське управління, культура та спадщина, урбаністична освіта, інфраструктура та міська навігація.

У запропонованому на розгляд журі проекті обов’язково мають бути: актуальність та суспільна значущість проектної пропозиції, націленість на реальні та конкретні результати, наявність дослідницької складової, що передбачає ознайомлення зі світовими прикладами реалізації подібних проектів, а також локальним контекстом, чітко описана структура всього проекту та конкретних етапів його реалізації, залучені представник (-ники) громадянського суспільства, бізнесу та влади, залучення інших ресурсів, потрібних для реалізації проекту, окрім гранту CANactions (співфінансування).

Перевагу буде віддано ініціативам, що пропонують якісні зміни міського середовища та сприяють позитивним суспільним змінам в українських містах із активним залученням громади до процесу реалізації проекту. Конкурсом передбачено надання фінансової допомоги (грантів) максимум десяти фіналістам на реалізацію їх конкурсних проектів у розмірі до 5 тисяч доларів.

Переможців буде оголошено 1 березня. Проекти та результати їх впровадження автори та ініціативні групи матимуть змогу представити на міжнародному архітектурному фестивалі CANactions у травні 2016 року.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 15 лютого за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Більш детальну інформацію про конкурс можна знайти за посиланням: http://www.canactions.com/uk/events/urbanistic-grants-competition/